Med tre beskrivande ord skulle Cattis, medgrundare till snacksföretaget Dejunked AB, nog välja ”entreprenör, mamma och kreativ”:

”Jag är en ”all over the place”-person med hundra idéer igång samtidigt. Det är kanske en av anledningarna till min och Sarahs framgång med Dejunked.”

Hon har alltid velat bli en entreprenör och driva sitt eget företag, drömmen har funnits där men många runtomkring har sagt att det inte är möjligt. Det var på en familjeutflykt i den skånska Bokskogen som det sa ”klick” för vännerna Cattis och Sarah:

”Det var rätt personer, på rätt plats i tiden med rätt idé; vi saknade utbudet av hälsosamma mellanmål som inte bara var för barn. Jag och Sarah diskuterade om att skapa våra egna nyttiga mellanmål för att bidra till en hälsosam livsstil, och det var där som Dejunked föddes.”

Det finns alltid risker och utmaningar med att starta eget, men om man inte satsar på sin idé så får man inte veta. Cattis bästa råd för den som vill starta eget är:

”Gör det! Det finns så många idéer därute men folk vågar inte på grund av rädsla. Våga misslyckas och testa dig fram, för det är så du lär dig.”

Utbudet av Dejunkeds produkter består av ekologiska och veganska läckerheter, som är både nyttiga och goda. I Cattis hjärta finns det däremot en produkt som är henne extra kär:

”Min absoluta favorit är Dejunked COOKIE BITES – Chocolate Chip, för att jag är ett kakmonster. Jag kan helt enkelt inte låta bli dem.”