Kakaonibs är krossade kakaobönor och är en viktig ingrediens vid tillverkning av choklad. När suget efter snacks faller på, varför inte prova kakaonibs? Med en intensiv smak, är de också fyllda med nyttiga ingredienser:

På vilket sätt kan du njuta som mest av kakaonibs? Självklart är de goda att smaska på precis som de är, men det finns många användningsområden för kakaonibs. Du kan strössla dem över din frukostgröt, kvällens dessert eller varför inte på en matig sallad?

Vi gillar kakaonibs som allra bäst till eftermiddagsfikat med en nybryggd kopp kaffe. Framförallt smakar det allra godast med kakaonibs i Dejunked SNACK BITES. Tillsammans med dadlar, veganskt mandelprotein, cashewnötter och kakaonibs rullade i uppfriskande hallonpulver ger Dejunked SNACK BITES dig den tillfredställande känslan med alla hälsosamma fördelar som kakaobönan kan ge dig!