En träbricka på en säng med beiga lakan, rosa rosor, Dejunked PINK SMOOTHIES, en öppen bok, apelsinjuice, svart kaffe, Dejunked Cookies - Chocolate Chip och en skål med gröt och färsk frukt

Alla Hjärtans dag + PINK SMOOTHIE = sant!

Går du också på rosa moln nu när det är Alla hjärtans dag? Det gör vi på Dejunked med! 

För att skapa lite extra kärlek i luften, är den finaste gesten att ge sin käresta en riktigt god frukost på sängen. Med en mysig start på dagen, har ni alla möjligheter att kunna fånga dagen tillsammans. 

Varför inte passa på att ladda upp frukostbrickan med alla era favoriter, men känner du att du saknar inspiration? Vårt heta tips är att servera Dejunked PINK SMOOTHIE. Den är fylld med Omega-3-rika chiafrön, sötman av hallon tillsammans med granatäpple, rödbeta och het ingefära. Kan kärleken bli mer passionerad än så? Den är dessutom både hälsosam och riktigt god, så här kan du njuta ordentligt med både nytta och nöje.

Två tjejer som springer på en strand med en skog bakom dem

Löpningens dag – Ut och jogga och sov gott!

Löpningens dag är alltid den första lördagen i februari och vi på Dejunked firar dagen eftersom vi ÄLSKAR att röra på oss. All form av motion ökar frisläppandet av signalsubstanserna dopamin och endorfiner, hjärnans smarta belöningssystem. Detta ger i sin tur en positiv effekt på stress och sänker den, som är en av de största bovarna till bland annat sömnproblem. All aktivitet utomhus gör det enklare att sova på natten, vilket gör löpning till en mycket bra träning för dig som kanske behöver förbättra din sömn.

Glöm inte bort att värma upp före och stretcha efter! Dessutom är återhämtning och vila väldigt viktigt när du tränar aktivt. Vårt bästa tips till dig för en bra återhämtning är att avsluta en härlig löprunda med ett nyttigt mellanmål – Dejunked Chia Smoothies!

Kvinna äter Dejunked YELLOW SMOOTHIE

Ha 2-3 mellanmål som mål!

3 anledningar till varför mellanmål är bra för kroppen:

  • Den mest uppenbara är att man genom att äta mellanmål minskar sin hungerkänsla mellan huvudmålen.
  • Blodsockret stabiliseras under dagen = man undviker humörsvängningar, trötthetskänsla och sug efter onyttigheter
  • 2-3 planerade hälsosamma mellanmål under dagen minskar oplanerat småätande och minimerar därav risken att äta för många kalorier som leder till viktuppgång samt kariesangrepp på tänderna.
Guldsked häller chiafrön i köket

Chia – antikens powerfood!

I den forntida Aztekiska civilisationen i Mexico odlades chiaväxten i stora mängder. Chiafrön var så populära att de användes, inte bara som livsmedel, utan även för att betala skatt med. Är det en ren slump eller är det på grund av alla dess fördelar som mirakelfröet hittade tillbaka till oss moderna människor? Med antioxidanterna som stärker immunförsvaret och fibrer som är bra för magen, massor med viktiga mineraler, vitaminer, protein och omega 3, så är den här för att stanna en gång för alla! 

Och vad är det då som finns i 3 olika smaker, är enkla att ta med sig överallt och innehåller chia? Jo, våra supergoda Dejunked Chia Smoothies! Klicka hem en mixlåda med Chia Smoothies redan idag och njut av chiafröets alla fördelar du också!

de_DE