Finns det något mer uppiggande än att få i sig en ingefärashot? Det är något alldeles särskilt med den här superroten, inte bara att det gör maten uppfriskande och härlig utan den har massa nyttiga fördelar med sig.

Ingefära har länge varit populärt inom kinesisk och indisk medicin, och i Sverige är den ens bästa kompis vid tillfällen då man behöver boosta immunförsvaret eller bota förkylningar. Vad är det då som gör att den är en riktig superrot?

Förutom att den innehåller hälsosamma ämnen som bland annat C-vitamin, järn, magnesium och kalcium så har den dessutom ämnet gingerol som ger ingefäran dess specifika smak. Förutom att ingefära är bra för kroppen, så är den även bra för sinnet genom att bidra till en mer avslappnad känsla och kan sänka stressnivån i vardagen.

Är du inte sugen på att dricka ingefärashots hela dagarna? Var inte orolig, vi har lösningen nämligen Dejunked PINK SMOOTHIE. Kan det bli hetare än så?