Det låter kanske för bra för att vara sant men enligt Therese Elgquist, eller @plantbasedbythess på Instagram, är det här receptet ”världens godaste snacks” och Dejunked känner att de absolut hör hemma på fredagsfikat. Snackset är enkelt att svänga ihop, tar inte många minuter och innehåller både mycket smak och nyttiga ingredienser. Det bästa med det här hälsosamma snackset är att du kan göra det helt veganskt, och du behöver faktiskt inga mått eller vikter – du gör precis så mycket som du vill!

Fyllda dadlar med jordnötssmör, mörk choklad, frystorkade hallon och flingsalt

Ingredients:

Gör så här:

Passa på att bjuda på snackset på nästa fika, gärna med en kopp nybryggt kaffe. Varför inte också ladda upp med andra läckerheter, som Dejunked SNACK BITES, några goda frukter och bär? Kan det bli godare?