[FAQ]

Yes! Alla våra chiasmoothies är klassade som veganska och är helt fria från animaliska livsmedel.

100 %! Vi använder bara ekologiska råvaror i våra små raringar.

Nix! Dejunked passar utmärkt om du vill eller behöver undvika gluten och laktos.

Vi tycker såklart att chiafrön är jättegott, men det är också supernyttigt. Chiafrön är fulla av saker som kroppen mår bra av, som till exempel omega-3, fibrer och protein.

Vi använder varken tillsatt socker, sötningsmedel eller onaturliga tillsatser i våra produkter. Inga dåliga ingredienser = no junk!

Det bestämmer du! Några tycker bäst om Dejunked kall, andra vill äta den rumstempererad. Produkterna måste inte stå i kylskåpet och kan absolut ligga kvar i väskan utan att bli dåliga.

Precis när du vill. Vi tycker att Dejunked passar fint som ett mellanmål och ser våra små smoothies som ett utmärkt alternativ till en frukt eller macka.

Chiafrön är väldigt mättande, så vi rekommenderar en eller två smoothies om dagen. Dejunked är tänkt som ett mellanmål eller snack och ska inte ersätta en frukost, lunch eller middag.

Under 2019 bytte vi namn på våra produkter, från produktnamnet CHIAGO till vårt företagsnamn Dejunked. Helt enkelt för att det blev lättare så. Innehållet är precis samma, men i ny förpackning och under nytt namn.

sv_SE